Анонс матчу 9 туру Епіцентр – Поділля

У суботу, 28 вересня, в Кам’янці-Подільському на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва відбудеться матч Першої ліги ПФЛ у групі «А», в якому ФК «Епіцентр» прийматиме «Поділля» з Хмельницького. Матч, який стане завершальним у першому колі стартового етапу змагань. Поєдинок, в якому кам’янчанам необхідна перемога, аби скоротити відставання в турнірній таблиці від лідера групи – волочиського «Агробізнеса».

Суперник не простий, який в минулому турі вдома переміг тернопільску «Ниву» з рахунком 1:0. Єдиним голом відзначився досвідчений Вадим Шаврін, який в цьому чемпіонаті вже забив три голи та є головним бомбардиром своєї команди. Якщо ж проаналізувати виступити «Поділля» на виїзді, то хмельничани зіграли три поєдинки, два з яких звели унічию – з «Металістом» та «Минаєм». В одному ж поступилися – волочиському «Агробізнесу». Цікаво, що «Епіцентр» також має такі результати з цими командами. Утім, попереду на нашу команду чекає домашній матч. А вдома «Епіцентр» в попередніх трьох поєдинках лише перемагав. Спочатку здолали «Хуст», який вже знявся, а потім «Буковину» та «Прикарпаття». Попереду – матч із «Поділлям».

Минулого сезону команди двічі зустрічалися. Спочатку – в Хмельницькому 0:0. А потім у Кам’янці-Подільському – 2:2. І це при тому, що «Епіцентр» вів у рахунку 2:0, але наприкінці матчу пропустив двічі. До того ж команди тричі «бачилися» в 2021 році. У Хмельницькому – 0:0, а потім у Дунаївцях 0:3. Згодом, вже у Кубку України «Епіцентр» переміг «Поділля» 3:0.

Тож, якщо зазирнути в історію протистоянь виключно в чемпіонаті Україні, то «Поділля» доволі незручний суперник для «Епіцентра». Команда, яка ще не програвала кам’янчанам. Але 28 вересня нове протистояння.

Отож матч «Епіцентр» – «Поділля» запланований 28 вересня о 14:00 на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва. На ньому працюватиме бригада арбітрів на чолі з Дмитром Кузовлєвим. Ну, а пряма трансляція поєдинку пройде на Youtube-каналі DiviSport.