Анонс матчу Епіцентр – Хуст

25 серпня ФК «Епіцентр» проведе свій перший домашній матч у новому сезоні. У 3 турі чемпіонату Першої ліги ПФЛ кам’янчани прийматимуть ФК «Хуст» із одноіменного містечка, що на Закарпатті.

Наш майбутній суперник у цьому міжсезонні зазнав істотних кадрових змін. Після того, як закарпатці, за підсумками минулої першості понизилися в класі, була загроза, що команда взагалі зникне з футбольної мапи України, або ж об’єднається з іншим клубом та переїде з Хуста. Утім, минулорічний переможець Другої ліги «Дружба» не заявилася на чемпіонат і команда з Закарпаття отримала шанс повернутися до Першої ліги. Яким, власне, і скористалася.

Водночас, зі складу сезону 2022/2023 року команду залишило чимало футболістів. Серед них і одні з лідерів команди – Приходько («ЮКСА») та Станкович («Агробізнес»). Натомість, залишився досвідчений Павлич та . Додалися і нові виконавці. Серед них, напевно, слід звернути особливу увагу на вже ексгравців «Агробізнеса» Поповича та Даценка, за плечами яких чималий досвід у багатьох клубах на різних рівнях, а також Вашкебу з «Миная».

Готуючись до чемпіонату, команда Володимира Циткіна провела чотири спаринга. Після нічиєї 2:2 з «молодіжкою» «Кривбасу», закарпатці поступилися ФК  «Ужгород» 2:1, ФК «Вільхівці» 2:0 та  «Металісту» 3:1.

Сезон для «Хуста» розпочався кубковим матчем на Івано-Франківщині, де підопічні Циткіна зазнали фіаско від ФК «Пробій» з рахунком 4:0.  А далі були вже й матчі Першої ліги. У стартовому турі «Хуст» у Хмельницькому програв з рахунком 1:0, а в минулому турі вдома поступився тернопілській «Ниві» 3:2. Але в тій грі «Хуст», прогаючи 2:0, зміг зрівняти рахунок. Але… не зачевтися за перший заліковий бал у сезоні, пропуствиши третій гол.

Якщо згадувати попередні протистояння «Епіцентра» з «Хустом», то їм було два. І обидва рази перемагали кам’янчани. Спочатку на Закарпатті – 1:0, а потім і в рідних стінах – 3:1. Тож у третій очній грі футболісти «Епіцентр» ажніяк не розраховують зіпсувати статистику цих протистоянь, а навпаки, покращити її. Тим паче, у першому матчі сезону на стадіоні імені Тонкочеєва.

Нагадаємо, матч «Епіцентр» – «Хуст» обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Ігорем Садковським із Тернопільщини. А сам матч 25 серпня жовтня має розпочатися о 13:00. Пряма трансляція матчу – на Youtube-каналі DiviSport.