Анонс спарингу Оболонь – Епіцентр

14 липня ФК «Епіцентр» проведе свій четвертий спаринг у міжсезонні. Цього разу кам’янчани гратимуть на Київщині в Бучі проти представника УПЛ київської «Оболоні».

Для суперника «Епіцентра» це буде другий спаринг у міжсезонні. До цього кияни зіграли лише один спаринг проти «ЛНЗ», в якому черкаська команда була сильнішою, вигравши з рахунком 2:0.

Кам’янчани ж мають в активі вже три контрольні маті – проти «Скали 1911» (поступилися 3:1), «Агробізнеса» (виграли 2:1), «Колоса» з Полонного (здолали суперника 3:0).

Звісно, результати товариських поєдинках немають якогось особливого значення, адже в таких іграх тренерські штаби команд ставлять зовсім інші завдання для своїх підопічних. Утім, це навряд чи означає, що гравці не прагнутимуть здобути максимальний результат. Особливо, футболісти «Епіцентра», для яких це буде третя зустріч проти «Оболоні» в історії. Попередні два поєдинки були в Першій лізі в сезоні 2022/2023 років, коли спочатку протистояння цих команд завершилося внічию 0:0, а згодом «Оболонь» здолала «Епіцентр» з рахунком 2:1. Отож, матч «Оболонь» – «Епіцентр» запланований 14 липня на НТБ «Оболонь» у Бучі. Початок о 16:00. Пряма трансляція спарингу не планується.