Епіцентр зіграє контрольний матч із ковалівським Колосом

ФК «Епіцентр», який пропустив 11 тур у Першій лізі, а також не гратиме у 12 турі, заповнить паузу спарингом на  Київщині.

У суботу, 12 жовтня, наша команда в Ковалівці зіграє контрольний матч із представником Прем’єр-ліги ФК «Колос». Суперник кам’янчан в УПЛ посідає 13 місце, маючи в активі 8 очок у 9 матчах, в яких забив 5 голів та 7 пропустив.

До слова, «Епіцентр» та «Колос» вже одного разу грали між собою. Це було в березні минулого року. І той спаринг видався доволі цікавим, адже в ньому команди забили сім голів. Три з яких – у перші 20 хвилин. І всі вони влетіли в ворота ковалівців. Спочатку відзначився Григоращук, згодом Ляшенко, а потім автогол на свій рахунок записав Чорноморець. Та перерву команди пішли за рахунку 1:4 – на 42 хвилині Гірний збільшив перевагу «Епіцентра», а на 45 хвилині Мілько реалізував пенальті. У другому таймі «Колосу» вдалося ще двічі вразити ворота гостей. Утім, матч «Колос» – «Епіцентр» завершився з рахунком 3:4.

Тепер новий спаринг. Результат якого навряд чи має якесь особливе значення. Головне – підготовка до офіційних поєдинків. Насамперед – домашнього проти «Металіста», який відбудеться в Кам’янці-Подільському 19 жовтня.