Гліб Бушняк – чемпіон Європейських університетських ігор 2024

В Угорщині проходять шості Європейські університетські ігри. Вчора, 17 липня, завершилися змагання з футболу. України представляла команда Державного торговельно-економічного університету, в складі якої виступав і голкіпер ФК «Епіцентр» Гліб Бушняк.

Українські футболісти дійшли до фіналу, де їм протистояли студенти Вюрцбурзького університету з Німеччини. Основний час поєдинку завершився з рахунком 0:0, а в додатковий – голи Руслана Дедуха та Артема Миченка принесли нашій збірній перемогу з рахунком 2:0. А разом із нею – золоті медалі!

«В першу чергу хочу подякувати нашим воїнам та захисникам, без них це було б не можливо. Для мене змагання такого гатунку – перші, і, сподіваюся, не останні. Дуже приємно було представляти Україну на міжнародній арені, а ще й виграти такий турнір, – після «золотого» фіналу в коментарі пресслужбі ФК «Епіцентр» сказав Гліб Бушняк. – Зізнаюся, що мені особисто не вистачало хлопців з «Епіцентру», до яких я звик вже, і хочеться вже скоріше повернутися і почати тренуватися».

Гліб Бушняк