Олег Білик став гравцем ФК Епіцентр

Футбольний клуб «Епіцентр» уклав угоду з 26-річним голкіпером Олегом Біликом. Новачок нашого клубу виступатиме під номером 31.

Олег Білик народився 11 січня 1998 року. Свої перші футбольні кроки робив у Тернополі, а згодом на дитячо-юнацькому рівні грав за «Скалу» з Моршина.

Саме в «Скалі» (спочатку з Моршина, а згодом зі Стрия) Олег розпочинав свій шлях у професійному футболі, граючи як в Другій, так і Першій лігах. А в 2018 році став гравцем «Олександрії» та почав виступати у чемпіонаті України U-21. А  вже наступного року – 25 вересня 2019 року дебютував в основному складі «Олександрії» в виїзному поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Кубку України проти вишгородського «Діназу», в якому команда з Кіровоградщини перемогла з рахунком 1:0. Дебют Білика в Прем’єр-лізі відбувся 10 листопада 2019 року, коли «Олександрія» грала проти «Олімпіка». Той матч завершився внічию 0:0.

 У сезоні 2022/2023 років Олег Білик захищав кольори «Інгульця», який теж тоді виступав у Прем’єр-лізі. А минулого сезону голкіпер виступав за одеський «Чорноморець».

Всього в активі Олега Білика на професійному рівні 127 поєдинків, з яких 125 із перших хвилин матчів. Також має в активі 12 матчів за збірну України U-19 та два поєдинки за U-21.

Вітаємо Олега Білика в дружній родині футбольного клубу «Епіцентр»! Бажаємо перемог не лише на футбольному полі!