Призначення арбітрів на матч Епіцентр – Буковина

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 5туру в Першій лізі ПФЛ.

Головним арбітром матчу «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Буковина» (Чернівці) буде Назарій Дьордь із Ужгорода. Його асистентами призначили Олексія Гірса та Максима Катющева (обидва з Одеси). Четвертий арбітр – Віталій Маляр із Хмельницького. Спостерігач арбітражу – Валерій Лисакевич із Харкова.

Назарій Дьордь у своїй кар’єрі двічі працював головний арбітром на матчах «Епіцентра». Вперше – 28 жовтня 2022 року, коли наша команда в домашньому поєдинку здолала «Діназ» із Вишгорода з рахунком 3:2. Вдруге – 24 листопада 2024 року в Бучі. Тоді «Епіцентр» переміг «Ниву» з Бузової з рахунком 2:0.

Історія зустрічей арбітра з Ужгорода та «Буковини» має на один матч більше. Назарій Дьордь ще в червні 2021 року став свідком домашньої перемоги чернівчан у грі проти «Волині-2» з рахунком 1:0. До слова, в тому матчі за «Волинь-2» зіграли нинішні гравці «Епіцентра» – Владислав Мороз, Микола Миронюк, Станіслав та Владислав Кристіни. А 27 серпня 2021 року Дьордь обслуговував матч «Буковина» – АФСК «Київ» 0:0. А в сезоні 2022/2023 – «Буковина» – «Маріуполь» 3:1.

У нинішньому сезоні Назарій Дьордь, який є арбітром Прем’єр-ліги, поки що працював лише на одному поєдинку – матчі третього попереднього етапу Vbet Кубку України «Карпати» – «Чорноморець», який завершився з рахунком 1:0.

Матч «Епіцентр» – «Буковина» запланований в п’ятницю, 6 вересня, на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва о 15:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.