Призначення арбітрів на матч Епіцентр – Хуст

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 3 туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Хуст» (Хуст, Закарпатська область) призначили Ігоря Садковського з Тернопільської області. Його асистентами будуть Микола Кузьменко з Київщини та Микола Близнюк із Харкова. Четвертий арбітр – Микола Байдюк із Чернівців. Спостерігач арбітражу – Андрій Валенко зі Львова.

Для Ігоря Садковського матч в Кам’янці-Подільському буде дебютним у Першій лізі в якості головного арбітра. До цього 32-річний рефері з Теребовлі працював на матчах Другої ліги. Утім, вже в цьому сезоні він очолював суддівську бригаду на грі першого попереднього етапу Кубку України «Пробій» – «Хуст», який завершився з рахунком 4:0. І для нього працювати на матчах «Хуста» це було не вперше. У сезоні 2022/2023 років у Другій лізі він двічі перетинався із закарпатцями. Зокрема, у матчах «Хуст» – «Нива» (Вінниця) 0:1, а також «Хуст» – «Кремінь-2» 4:0.

А ось із «Епіцентром» Ігор Садковський ще не бачився.

Матч «Епіцентр» – «Хуст» запланований 25 серпня на кам’янець-подільському стадіоні імені Григорія Тонкочеєва о 13:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.