Призначення арбітрів на матч Минай – Епіцентр

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 6 туру в Першій лізі ПФЛ.

Головним арбітром матчу «Минай» (Минай) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), який відбудеться 11 вересня, буде Степан Лапко.  Його асистентами – Юрій Ковальчук та Юрій Кравченко. Усі вони зі Львова.  Четвертий арбітр – Вадим Запрутняк із Вінниці. Спостерігач арбітражу – Ігор Овчар з Івано-Франківська.

Степан Лапко неоднаразово працював на матчах «Епіцентра». Ще в 2021 році – в Другій лізі, він був головним арбітром поєдинків «Епіцентр» – «ЛНЗ» 1:2 та «Епіцентр» – «Чайка» 5:0. А в 2022 році – в Першій лізі, двічі був учасником протистояння кам’янчан із чернівецькою «Буковиною». У Чернівцях «Епіцентр» переміг 2:1, а ось вдома була нічия 0:0. Минулого сезону в Ужгороді Степан Лапко був головним арбітром поєдинку «Металіст» – «Епіцентр», який завершився з рахунком 0:1.

А ось із «Минаєм» шляхи Лапка перетиналися лише одного разу – ще в 2019 році, коли закарпатці в Першій лізі в рідних стінах здолали «Чорноморець» 1:0.

У новому сезоні Степан Лапко був головним арбітром на двох поєдинках. Спочатку на грі «Маріуполь» – «Металіст 1925» 1:0, а згодом у Кубку України – «Пробій» – «Інгулець», основний час якого завершився з рахунком 2:2. У цих двох поєдинках Лапко показав 11 жовтих карток, що в середньому становить 5,5 за матч.

Отож, матч «Минай» – «Епіцентр» запланований на 11 вересня на «Минай Арені» о 16:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.