Збірна 8 туру першого етапу Першої ліги

Видання «Sport Arena» визначило символічну збірну 8 туру першого етапу Першої ліги сезону 2024/2025.

Попри те, що «Епіцентр» свій поєдинок у Волочиську програв «Агробізнесу», у символічній збірній все одно відзначили одного з гравців нашого клубу. І це – Володимир Танчик, якого визнали кращим лівим півзахисником Першої ліги в 8 турі.

«Не так часто це трапляється: команда програла, проте її представник заслуговує місця в збірній туру. Танчик проти Агробізнесу діяв активно: мінявся зонами з Процівим, починав зліва, а після заміни Запорожця на Бандеру перейшов направо. Відзначався своїми яскравими швидкісними даними, завдяки яким постійно був на крок попереду від суперників. Міг забивати ще в першому таймі, коли Підківка накрив його удар-кросс, а після перерви, обробивши своєчасну передачу Миронюка, переклав м’яча під ліву ногу та завдав прицільного удару з відскоком від каркасу воріт. Цей гол повернув у матч інтригу. Якщо новачок і далі буде грати так, Епіцентр отримає таке підсилення групи атаки, якого давно потребував (після відходу Стеня та травми Ляшенка)», – йдеться в матеріалі сайту «Sport Arena».

Крім цього, гол Володимира Танчика визнали кращим у звітному турі. Пояснивши: «Багато цікавого та примітного було забито в цьому турі. Симпатичний гол головою від подолянина Шавріна. Смачне влучання від запоріжця Бандуріна. Голи Касімова та Танчика в матчі Агробізнес – Епіцентр. Що ж нам вибрати? Другий тур поспіль номінуємо гол із матчу за участі волочищан – але цього разу не в їхньому виконанні, а в їхні ворота. Цитуємо звіт: «після перерви, скориставшись чудовим пасом Миронюка, Володимир підробив собі м’яча в карному майданчику й лівою ногою закрутив у дальню дев’ятку. М’яч від стійки залетів у ворота – 2:1. От так дебютний гол для колишнього вінгера Севастополя, Металіста, Дніпра-1 та низки інших клубів вищого рівня!».

Ми ж нагадаємо усі голи в матчі «Агробізнес» – «Епіцентр», серед яких, безумовно, і м’яч, забитий Танчиком.

А з усією збірною туру можна ознайомитися в матеріалі «Луців, Махнєв, Шаврін і вкрай суперечливий вибір воротаря: вся збірна 8-го туру першого етапу Першої ліги».