Агробізнес – Епіцентр: перша поразка в чемпіонаті…

Сьогодні, 21 вересня, ФК «Епіцентр» у Волочиську провів матч 8 туру в Першій лізі у групі «А» проти «Агробізнеса» – команди, яка ще жодного очка в чемпіонаті не втратила. Без втрат крокують волочисці й далі…

«Агробізнес» – «Епіцентр» 2:1

Голи: Касімов, 15, Гаврушко, 20 – Танчик, 60.

Попередження: Підківка, 90+4 – Запорожець, 32, Бендера, 87.

«Агробізнес»: Підківка, Лень (Слива, 75), Білий, Сидоренко, Гаврушко, Касімов (Фомын, 65), Теплий (Пвавлюк, 85), Толочко, Станкович (Глоба, 65), Кузьмин (Волков, 65), Войтіховський.

Головний тренер Олександр Чижевський.

«Епіцентр»: Білик, Климець, Григоращук, Мороз, Савчук (Бендера, 46), Танчик, Ліповуз, Запорожець (Беженар, 46), Миронюк (Кристін С.), Проців (Равлик, 57), Кравчук.

Головний тренер Сергій Нагорняк.

Поєдинок у Волочиську для нашої команди видався не вдалим. І справа не лише в рахунку. А в самій грі. Адже в першому таймі кам’янчани не були схожими на себе. А відтак ініціативою володів суперник. Ба більше, «Агробізнесу» вдалося двічі вразити ворота «Епіцентра» – на 15 хвилині забив Касімов, а на 20-ій – Гаврушко. Завдяки такій перевазі господарям вдалося довести перший тайм до логічного завершення, не дозволивши «Епіцентру» створити хоча б один небезпечний момент біля власних воріт.

Інша справа – друга сорокап’ятихвилинка. Кам’янчани одразу увімкнули швидкості та почали агресивніше діяти попереду. Результат не забарився – на 60 хвилині Микола Миронюк віддав пас на Володимира Танчика і той потужно пробив по воротам суперника – 1:2.

«Епіцентр» продовжив тиснути на ворота «Агробізнеса», але часто гравцям не вистачало або заключної точної передачі, або влучного удару. Так, на 73 хвилині Данило Кравчук в падінні головою дуже небезпечно пробивав, але ж не точно. А на 90 хвилині Андрій Ліповуз міг врятувати кам’янчан від поразки, але… рятівником «Агробізнеса» став Роман Підківка, який зміг перевсти м’яч на кутовий. На 90+4 хвилині Підківка знову впорався з ударом Ліповуза та зміг зберегти сьому поспіль для своєї команди перемогу та… першу поразку для «Епіцентра» в чемпіонаті.