Призначення арбітрів на матч Епіцентр – Металіст

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 13 туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Металіст» (Харків) призначили Павла Децюка з Чернігова. Його асистентками будуть Ірина Голіяк із Миколаївщини та Ірина Петрова з Нової Каховки. Четвертий арбітр – Сергій Дарійчук з Чернівецької області. Спостерігач арбітражу – Ігор Овчар з Івано-Франківська.

Павло Децюк у цьому сезоні вже працював на одному матчі за участі «Епіцентра». Було це у 8 турі на грі «Агробізнес» – «Епіцентр», яка завершилася з рахунком 2:1. До цього ж 35-річний арбітр та наша команда перетиналися ще в Другій лізі, коли «Епіцентр» вдома у квітні 2021 року переміг «Рубікон» із рахунком 3:0.

А ось із харківським «Металістом» шляхи Децюка ще не перетиналися.

У нинішньому чемпіонаті Павло Дацюк в якості головного арбітра відпрацював на чотирьох поєдинках, в яких показав 16 жовтих карток (в середньому, чотири за матч). Якщо згадувати поєдинок «Агробізнес» – «Епіцентр», то в тій грі арбітр із Чернігова покарав жовтими картками двох футболістів нашого клубу та одного – волочиського.

Матч «Епіцентр» – «Металіст» запланований 19 жовтня на кам’янець-подільському стадіоні імені Григорія Тонкочеєва о 13:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport.