Анонс матчу 10 туру Епіцентр – Нива

Вже 4 жовтня стартує друге коло першого етапу чемпіонату України в Першій лізі ПФЛ. Цього дня в Кам’янці-Подільському на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва ФК «Епіцентр» прийматиме тернопільську «Ниву».

Суперник, попри те, що за підсумками першого кола посів 8 місце, не простий. Згадаймо перший тур, коли «Епіцентр» грав у Тернополі. Той поєдинок видався доволі важким, але переможним для нашої команди. Крім цього, «Нива» в цьому сезоні більше очок набирає на виїзді, а не вдома. У Тернополі – лише один бал у грі проти «Металіста». А ось у гостях «Нива» двічі вигравала. Вперше – проти «Хуста», який знявся. Згодом, у Минаї. Тож у тернополян поки 4 очки.

У минулому турі «Нива» «відпочивала». Утім, заповнила паузу спарингом у Волочиську, де поступилася «Агробізнесу» з рахунком 3:2. Два голи за тернополян забив Дорошенко.

Нещодавно в нашого майбутнього суперника відбулися кадрові зміни. Команду очолив відомий тренер Юрій Вірт, який вже встиг дебютувати на тренерському містку в матчі 8 туру в Хмельницькому, в якому перемогло «Поділля» 1:0. Тож у 10 турі Вірт і компанія спробують довести, що в «Ниві» є позитивні зрушення. До слова, вже цього тижня тернополяни припинили співпрацю з захисником Ігорем Капустяном, який грав проти «Епіцентра» в стартовому турі чемпіонату. Тож не виключено, що перед грою в Кам’янці-Подільському лави команди Вірта поповнить новий футболіст.

Якщо зазирнути в історію протистоянь «Епіцентра» з «Нивою», то тут перевага на боці нашого клубу. Кам’янчани мають в активі чотири перемоги, дві нічиїх та одну поразку.  Зауважимо, що єдину перемогу над «Епіцентром» «Нива» здобула в Кам’янці-Подільському в минулому сезоні, перемігши 3:2. Автори голів –  Гатала, Різник та Галадей й досі виступають за тернопільський клуб. Однак, Галадей не зможе зіграти у звітному турі, оскільки відбуватиме дискваліфікацію.

Але футболісти «Епіцентру» пам’ятають ту поразку, а тому в новому протистоянні докладуть максимум зусиль аби вкотре перемогти «Ниву». Тим паче, в рідних стінах. Тай турнірне становище зобов’язує – у «потилицю дихає» «Буковина», а попереду – велика відстань до «Агробізнеса», яку необхідно скорочувати.

Отож матч «Епіцентр» – «Нива» запланований 4 жовтня о 14:00 на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва. На ньому працюватиме бригада арбітрів на чолі з Максимом Фірсовим. Ну, а пряма трансляція поєдинку пройде на Youtube-каналі DiviSport.