Анонс матчу 6 туру Минай – Епіцентр

У середу, 11 вересня, на Закарпатті футбольний клуб «Епіцентр» проведе свій черговий поєдинок у Першій лізі ПФЛ в групі «А». Цього разку наша команда зіграє з ФК «Минай».

Напевно, у багатьох ще в пам’яті єдине протистояння цих команд, яке було 26 липня в Рівному, коли «Епіцентр» та «Минай» боролися за вихід до УПЛ в перехідному турнірі. Тоді матч завершився внічию 3:3, а в серії пенальті путівку до фіналу вибороли закарпатці. Утім, «Минай» не зміг повернутися до Прем’єр-ліги, то намагається тепер вибороти місце в УПЛ за підсумками сезону 2024/2025 років у Першій лізі.

Утім, тепер «Минай» має й дещо інший склад. Адже Бандура, Кисіль, Скиба, Кораблін, Вакула та Демиденко, які грали проти «Епіцентра» в тій грі, вже не є гравцями команди з Миная. Натомість, до закарпатців приєдналися воротар Барченко («Шахтар»), півзахисник Рязанцев («Металіст»), нападники Вишневський («Оболонь») та Плохотнюк (виступав в Естонії).

У своєму ж першому матчі нинішнього чемпіонату в Першій лізі, «Минай» вдома здолав «Прикарпаття» 4:2, а потім у Волочиську поступився 2:1. Далі ж була нічия проти хмельницького «Поділля» 0:0 та поразка від тернопільської «Ниви» з рахунком 2:0. Тож у двох останніх матчах, який «Минай» провів вдома, команда Желько Любеновича набрали один заліковий бал. Тепер – третій поспіль домашній матч.

Закарпатці в грі проти кам’янчан не допоможе півзахисник Ілля Гулько, який відбуватиме дискваліфікацію. У нашій команді дискваліфікованих немає, але через травми, як і раніше, не допоможуть Жмурко, Чернобай, Ляшенко, Жмуйда та Владислав Кристін.

Отож матч «Минай» – «Епіцентр» запланований 11 вересня о 16:00 на «Минай Арені». На ньому працюватиме бригада арбітрів на чолі зі Степаном Лапко. Ну, а пряма трансляція поєдинку пройде на Youtube-каналі DiviSport.