Анонс матчу 7 туру Епіцентр – Прикарпаття

У понеділок, 16 вересня, в Кам’янці-Подільському на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва відбудеться матч Першої ліги ПФЛ у групі «А», в якому ФК «Епіцентр» прийматиме «Прикарпаття» з Івано-Франківська.

Наші гості – одна з небагатьох команд, яка в міжсезонні майже не зазнала кадрових втрат. Змінили «прописку» лише двоє гравців – Гліб Попчук та Дмитро Шинкаренко. Натомість із «Дружби» перейшов Павло Замуренко та Владислав Бабанін із аматорського «Пикарпаття-Тепловика». Водночас вдалося зберегти лідерів команди – капітана Василя Цюцюру, в активі якого вже 3 забитих голи, та нападника Андрія Хому.

Сезон для «Прикарпаття» розпочався кубкової перемогою 4:0 над «Ужгородом». До того ж, на виїдні. Ну, а в першому турі івано-франківсці вдома зіграли внічию з «Буковиною» 1:1, якій, згодом, поступилися в Кубку України з рахунком 1:0. Зосередившись виключно на чемпіонаті, команда Олега Рипана програла два поспіль матчі («Минаю» 4:2 та «Агробізнесу» 1:0), але в останніх двох турах змогла «повернутися до гри». Спочатку «Прикарпаття» в Хмельницькому зіграло 2:2 із «Поділлям», а в 6 турі вдома переконливо здолало тернопільську «Ниву» 3:0.

Івано-франківський клуб, якщо глянути в історію протистоянь, завжди був незручним суперником для «Епіцентра». У 2022 році команди «обмінялися» перемогами – в Івано-Франківську «Прикарпаття» перемогло 1:0, а потім у Дунаївцях сильнішим був «Епіцентр» 2:0. У минулому сезоні команди бачилися тричі. Спочатку в Кубку України кам’янчани на виїзді переграли суперника 2:1, а потім вже у чемпіонаті матч в Івано-Франківську завершився внічию 2:2. А вже в Кам’янці-Подільському… знову нічия – 1:1.

Попереду нове протистояння.

Отож матч «Епіцентр» – «Прикарпаття» запланований 13 вересня о 13:00 на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва. На ньому працюватиме бригада арбітрів на чолі з Ігорем Садковським. Ну, а пряма трансляція поєдинку пройде на Youtube-каналі DiviSport.