Анонс матчу Епіцентр – Верес

29 травня відбудеться перший матч за право участі в сезоні 2024/2025 виступати в Українській Прем’єр-лізі. ФК «Епіцентр» на «Арені Лівий берег», що на Київщині, прийматиме рівненський «Верес».

Саме «Верес» у нинішньому сезоні в УПЛ посів 13 місце і тепер проистоятиме кам’янчанам, які в Першій лізі фінішували четвертими та вибороли право виступати в плей-офф. Переможця, який наступного сезону гратиме в УПЛ, визначать за підсумками двох поєдинків.

Наш суперник у сезоні 2023/2024 провів 30 матчів в УПЛ, в яких здобув 6 перемог, 10 нічиїх та 14 матчів програв. У Кубку України «Верес» дійшов до стадії 1/8 фіналу, де поступився донецькому «Шахтарю» з рахунком 3:0. Та саме в цьому турнірі й відбулася перша зустріч в історії між «Епіцентром» та «Вересом». 23 серпня 2023 року в Кам’янці-Подільському ці команди зійшлися на стадії четвертого попереднього етапу. Тоді «Верес» зміг здолати «Епіцентр» з рахунком 3:1, а єдиний гол у ворота рівнян у складі нашої команди Сергій Стень.

Попереду ж нове протистояння команд. Тепер значно важливіше.

Нагадаємо, на матчі «Епіцентр» – «Верес» працюватиме бригада арбітрів на чолі з Віктором Копієвський. Буде і система ВАА (VAR), головним арбітром якої буде Олександр Омельченко.

Матч «Епіцентр» – «Верес» запланований 29 травня о 15:30. Пряма трансляція поєдинку на UPL.TV. Ознайомитись із переліком провайдерів, які транслюють UPL.TV можна на сайті Української Прем’єр-Ліги.