Анонс матчу Нива – Епіцентр

Перша ліга виходить на старт! Вже 8 серпня футбольний клуб «Епіцентр» проведе свій перший матч у групі «А» в Тернополі проти «Ниви».

У це міжсезоння «Нива» значно оновилася. Прийшов новий тренерський штаб на чолі з Євгеном Калиниченком, який до цього працював у «Колосі» з Ковалівки та луганській «Зорі». З’явилися і нові футболісти: Марʼян Бац («Олександрія» U19), Микита Михайленко («Кудрівка»), Максим Вадовський («Верес» U19), Валентин Напуда («Скала 1911»), Максим Пежинський («Агрон»), Єгор Капустян («Зоря» U19), Арсен Слотюк («Лівий берег), Андрій Кухарук («Верес»).

Готуючись до нового сезону, «Нива» провела шість спарингів. Спочатку в Волочиську поступилася «Агробізнесу» 4:2, а потім переграла «Агрон» з Великогаївської громади Тернопільської області з рахунком 5:0. Далі були звитяги над ФК «Куликів-Білка» 3:0, «Звягелем» 3:1 та «Вересом» 4:2. В заключному контрольному матчі тернополяни зіграли внічию 3:3 з львівськими «Карпатами».

«Нива», як і «Епіцентр», не змогла пройти перший попередній раунд Vbet Кубку України 2024-2025. Тернополяни вдома грали проти чернівецької «Буковини». Основний час не виявив переможця – 1:1, а ось у серії пенальті буковинці виграли 4:3.

Та як бачимо, «Нива» поки що в ігровий час не пограла жодного поєдинку – ні контрольного, ні офіційного. Утім, «Епіцентр» може стати тієї командою, яка завдасть тернополянам поразки. Адже досвід такий у нашої команди є. Якщо брати усі протистояння «Ниви» з «Епіцентром», то на рахунку кам’янчан – три перемоги, дві нічиїх та одна поразка. Крайня зустріч цих клубів відбулася 28 жовтня 2023 року в Тернополі. Тоді «Ниві» вдалося відкрити рахунок у грі на 4 хвилині, але футболісти «Епіцентру» проявили справжні бійцівські якості та характер, і в другому таймі Владислав Мороз на 62 хвилині зрівняв рахунок у матчі, а на 87-ій – Сергій Стень приніс перемогу.

Тепер новий чемпіонат і нове протистояння. Нагадаємо, що на матчі працюватиме бригада арбітрів на чолі з Андрієм Зайцевим. Поєдинок «Нива» – «Епіцентр» пройде на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича 8 серпня о 17:00. Пряма трансляція матчу – на Youtube-каналі DiviSport.