ФК Епіцентр розпочав підготовку до нового сезону

Сьогодні, 22 червня, гравці та тренерський штаб ФК «Епіцентр» зібралися в Дунаївцях на перший навчально-тренувальний збір, який триватиме до 3 липня.

Саме під час першого етапу підготовки команда запланувала провести два спаринги. 30 червня кам’янчани зіграють зі стрийською «Скалою 1911», а 3 липня – з волочиським «Агробізнесом». Попередньо, обидва контрольні матчі відбудуться в Кам’янці-Подільському. Тож стежте за анонсами.

Як відомо, під час відпустки, завершилася співпраця з кількома футболістами.  Причина – термін дії контрактів минув… ФК «Епіцентр» пропонував нові угоди Сергію Стеню, Максиму Гірному, Юрію Глущуку, але хлопці вирішили спробувати свої сили в інших клубах.

«Безумовно, під час підготовки ми будемо переглядати футболістів, які можуть посилити нашу гру, – каже головний тренер ФК «Епіцентр» Сергій Нагорняк. – Наша селекційна служба працює над цим, але прізвища потенційних новачків не називатиму. Але, як тільки будуть підписані угоди з новими футболістами, ми одразу повідомимо про це наших вболівальників. Скажу одне – ми маємо виглядати сильнішими, ніж минулого сезону. Тож попереду в нас багато роботи».