ФК «Епіцентр» уклав угоди з трьома новими футболістами

Віталій Равлик, Максим Проців та Євген Запорожець стали гравцями кам’янець-подільського «Епіцентра».

Тож знайомимо детальніше з новачками нашого клубу.

Віталій Равлик, атакувальний півзахисник. Виступатиме під номером 7.

Віталій Равлик гравець ФК Епіцентр
Віталій Равлик

Народився 13 червня 2000 року.

На юнацькому рівні виступав за «ВІК-Волинь» з Володимира. Вже у дорослому футболі дебютував у 2018 році в чемпіонаті Львівської області, в якому виступав за «Енергетик» (Добротвір) та «Юність» (Верхня Білка), провівши з 2018 по 2023 роки 134 матчі, в яких відзначився 21 голом.

У ПФЛ Віталій Равлик вперше зіграв минулого сезону. Спочатку був «Агробізнес», за який він зіграв 5 матчів у чемпіонаті та 2 в Кубку, забивши у цих семи поєдинках три голи. А потім перейшов до львівських «Карпат». І вже в дебютній для себе грі в Львові, Равлик вийшов на заміну в матчі проти «Епіцентра» та відзначився голом. Всього ж минулого сезону в активі Віталія в Першій та Другій лігах (за «Карпати-2»), Кубку України – 27 матчів, в яких він забив чотири голи та відзначився однією результативною передачею.

Максим Проців, півзахисник. Виступатиме під номером 88.

Максим Проців гравець ФК Епіцентр
Максим Проців

Народився 7 жовтня 2000 року.

На юнацькому рівні виступав за тернопільську ДЮСШ. За яку в 2018 році дебютував у першості Тернопільської області, а згодом – і в чемпіонаті України серед аматорів. Всього на аматорському рівні в Максима 41 матч, в яких він забив 14 голів.

У Професіональній футбольній лізі з 2019 по 2023 роки він у складі «Ниви» з Тернополя зіграв у 113 матчах, в яких забив 8 голів.

Навесні та влітку цього року Максим Проців виступав у чемпіонаті України серед аматорів за тернопільський ФАТ «Подоляни», з яким дійшов до півфіналу.

Євген Запорожець, захисник/півзахисник. Виступатиме під номером 5.

Євген Запорожець гравець ФК Епіцентр
Євген Запорожець

Народився 20 вересня 1994 року.

На дитячо-юнацькому рівні виступав за ФК «Іста» з Дніпра. У 2014-2015 грав на аматорському рівні України за «Інгулець» із селища Петрове. З цією ж командою і почав свої перші кроки в професіональному футболі. За «Інгулець» Євген Запорожець виступав із 2015 по 2024 роки! За той час він зміг відчути «смак» Другої, Першої ліги, а також Прем’єр-ліги. Навесні 2024 року Запорожець став гравцем «Оболоні».  У сезоні 2018/2019 років став «срібним» призером Кубка України.

Всього в активі Євгена Запорожця 238 матчів серед професіоналів, в яких він відзначився 7 голами.

Вітаємо Віталія, Максима та Євгена у футбольному клубі «Епіцентр»! Бажаємо їм професійного зростання та успіхів у нашій команді. Разом до Перемоги!