Іван Демиденко став гравцем ФК Епіцентр

Футбольний клуб «Епіцентр» уклав угоду з 21-річним нападником Іваном Демиденком. Новачок нашого клубу виступатиме під номером 19 та вже встиг дебютувати 19 жовтня в матчі «Епіцентр» – «Металіст», вийшовши на заміну на 67 хвилині. До слова, грав і в спарингу проти ковалівського «Колоса».

Іван Демиденко народився 11 червня 2003 року. Він є вихованцем футбольної академії київського «Динамо» та київської ДЮСШ-15. У професійному футболі дебютував у складі молодіжної команди донецького «Олімпіку» в сезоні 2020-2021 року, за який відзначився 10 голами. Грав і за юнацьку команду «Дніпра-1».

У 2022 році Іван виступав за литовський клуб «Мінія», а в 2023 році – за грецький «Астерас». У червні 2023 року став гравцем ФК «Минай».

У липні цього року Іван Демиденко грав проти «Епіцентра» в півфінальному матчі за право участі в чемпіонаті України з футболу серед команд УПЛ сезону 2024/2025. Вийшовши на поле на 81 хвилині, Іван у серії пенальті наніс перший влучний удар «Миная» у тому протистоянні в серії пенальті.

У нинішньому сезоні Демиденко за «Минай» виходив тричі (у чемпіонаті та Кубку України). Наприкінці серпня цього року «Минай» та Іван Демиденко припинили співпрацю.

Іван Демиденко нещодавно зіграв за “Епіцентр” у контрольному матчі проти “Колоса” з Ковалівки.

Вітаємо Івана Демиденка в родині футбольного клубу «Епіцентр»! Бажаємо стрімкого прогресу, наполегливості, завзятості та забитих голів у ворота наших суперинків.