Колос – Епіцентр: 120 хвилин та один гол

Сьогодні, 12 жовтня, кам’янець-подільський «Епіцентр» у Ковалівці Київської області провів контрольний матч проти «Колоса» – представника Прем’єр-ліги. Обидві команди цим поєдинком заповнили ігрову паузу.

У цій грі тренерський штаб «Епіцентра» не зміг задіяти кількох футболістів. Насамперед – Білика, Танчика та Миронюка, які мають пошкодження. Ну, і Жмурка та Чернобая, які раніше були прооперовані та поки проходять реабілітацію.  

Тож у матчі проти «Колоса» зі стартових хвилини вийшли Бушняк, Мороз, Григоращук, Кристін С., Савчук, Ліповуз, Запорожець, Бендера, Ляшенко, Беженар, Кравчук.

Враховуючи, що поєдинок провели в форматі чотирьох таймів по 30 хвилин кожен, то «Епіцентр» задіяв у грі й інших футбоілстів – Жмуйду, Кристіна В., Климця, Павлученка, Полюляха, Проціва та Равлика.

Попри те, що матч тривав 120 хвилин ігрового часу, в ньому був забитий лише один гол. Ще на старті зустрічі – на 8 хвилині, Данііл Денисенко вразив ворота Гліба Бушняка, і цього м’яча виявилося достатньо, щоб «Колос» переміг «Епіцентр». Отож, 1:0.

Тепер ФК «Епіцентр» зосередеться на підготовці до матчу 13 туру в Першій лізі. Вже 19 жовтня в Кам’янці-Подільському прийматимемо харківський «Металіст».