Металіст – Епіцентр: коментарі після матчу 4 туру

В Ужгороді харківський «Металіст» та кам’янець-подільський «Епіцентр» не визначили переможця в грі 4 турі чемпіонату України в Першій лізі ПФЛ групі «А», зігравши внічию 0:0.

Після гри наставники команд поділилися своїми враженням від поєдинку.

«Намагалися діяти організовано, намагалися витримувати темп. Ініціатива переходила від однієї команди до другої протягом поєдинку. Були відрізки, коли дуже непогано ми грали і при контролі м’яча, і при виході з оборони. Трошки не вистачило, мабуть, якісного завершення атак, але хлопці старалися, – слова головного тренера «Металіста» Андрія Аніщенка наводить клубна пресслужба харків’ян. –  Взагалі, важко коментувати цей матч зараз, коли у нас вдома, у Харкові, буквально вчора трапились жахи, які важко собі уявити у цивілізованому світі. Люди, просто люди… Це важко пояснити.  Тому ми намагалися перемогти, щоб хоч якось порадувати, принести бодай секунду якоїсь радості нашому місту. Але трохи не вистачило. Будемо наполегливо працювати в цьому руслі. І, вважаю, що рано чи пізно перемоги до нас обовʼязково прийдуть».  

«Мінімум гольових моментів з однієї та іншої сторони. Трохи, напевно, на гру вплинула погода. Особливо в першому таймі, коли було занадто спекотно, – сказав після матчу головний тренер ФК «Епіцентр» Сергій Нагорняк. – Були у нас напівмоменти, у команди суперника вони теж були. З нашого боку це був не дуже вдалий матч, досить високий відсоток браку допустили в простих ситуаціях. Тож 0:0, рухаємося далі, нічого страшного не сталося».

Фото: ФК Металіст