Минай – Епіцентр: з моментами, але без голів

У Минаї Закарпатської області 11 вересня ФК «Епіцентр» провів свій матч 6 туру чемпіонату ПФЛ у Першій лізі в групі «А». Кам’янчани, які грали виключно на перемогу, створили достатню кількість моментів біля воріт супеиника, а ось реалізувати бодай один із них не змогли.

«Минай» – «Епіцентр» 0:0

Попередження: Гунічев, 56 – Ліповуз, 12, Григоращук, 90+3

«Минай»: Росул, Нагієв (Дмитрук, 63), Пріхна, Прокопчук, Дворовенко, Шалфєєв, Матюшенко, Воробчак (Куліш, 46), Ременяк (Рязанцев Є., 68), Гунічев (Рязанцев Я., 85), Вишневський.

Головний тренер Желько Любенович.

«Епіцентр»: Білик, Климець, Григоращук, Мороз (Танчик, 52) , Савчук, Ліповуз, Миронюк, Запорожець (Беженар, 58), Бендера (Кристін С., 58), Проців (Равлик, 58), Кравчук.

Головний тренер Сергій Нагорняк.

«Епіцентр» доволі активно розпочав матч і вже на 4 хвилині Проців віддав передачу на Кравчука, яких перебував у кількох метрах від воріт суперника. Данило одразу спробовував проштовхнути м’яч у ворота суперника, але Росул встиг зреагувати та ногою відбити м’яч. Ще через сім хвилин Проців асистував вже Миронюку, але голкіпер «Минаю» впорався й з цим ударом.

Кам’янчани не збавляли темп та до середини першого тайму відзначилися ще ударами Бендери, Кравчука, Климця. «Минай» намагався контатакувати, але закарпатцям нічого не вдавалося зробити попереду. «Епіцентр» же продовжував шукати щастя біля чужих воріт, але теж без результатно. Могли сподіватися на 35 хвилині на гол, утім господарів, після удару Кравчука, врятувала стійка. До слова, «Минай» перший удар у матчі по воротах гостей наніс аж на 43 хвилині, але він став легкою здобиччю для Олега Білика.

А ось одразу після перерви Білику довелося демонструвати всю свою майстерність, коли на нього вивели Вишневського. Олег зміг перевести підступний удар гравця «Миная» на кутовий. І хоч у другому таймі в «Епіцентра» вже не було такої шаленої переваги, як в першому, але саме команда Сергія Нагорняка більше загрожувала воротам суперника, доводячи свої атаки до ударів. Щоправда, як правило, неточних.Щоправда, бували й дуже незбезпечні, так як от від Беженара на 73 хвилині – але м’яч, влучивши у стійку, полетів за межі поля.

«Минай» свій небезпечний момент у дугому таймі створив на 75 хвилині, коли на фланговий простріл Куліша відгукнувся Вишневський, але пробив повз ворота.

«Епіцентр» наприкінці матчу йшов великими силами вперед і на 89 хвилині провів хорошу атаку, яка завершилася виходом Станіслава Кристіна на ударну позицію. Півзахисник «Епіцентра» пробив з метрів 15-ти, але Росул відбив його постріл. Ще через хвилину голкіпер «Миная» «потягнув» і удар Ліповуза.

У підсумку безгольова нічия 0:0.