Оболонь – Епіцентр: результативний спаринг із клубом УПЛ

14 липня кам’янець-подільський ФК «Епіцентр» провів свій черговий контрольний матч. Цього разу на навчально-тренувальній базі київської «Оболоні» в Бучі. Матч видався доволі результативним, адже в ньому було забито шість голів. І, що цікаво, усі – в першому таймі.

«Оболонь» – «Епіцентр» 2:4

Голи: Тарануха 26, Курко 31 – Беженар, 2, Кравчук, 6, Бендера, 38, Кравчук 45+1.

Стартовий склад «Епіцентра»: Чернобай, Жмуйда, Мороз, Григоращук, Кристін С., Ліповуз, Беженар, Запорожець, Бендера, Проців, Кравчук.

На заміну виходили: Жмурко, Кристін В., Полюлях, Равлик, Павлученко, Миронюк, Ляшенко.

Вже на початку матчу одна з перших атак «Епіцентра» завершилася влучним ударом Андрія Беженара. А згодом рахунок став 0:2 – після удару Данили Кравчука м’яч від ноги захисника «Оболоні» влетів у ворота киян.

Утім, «Оболоні» вдалося не лише скоротити відставання в рахунку, а й зрівняти його – спочатку Тарануха забив, а згодом і Курко відзначився. Та далі знову забивали кам’янчани. На 38 хвилині матчу «Епіцентр», після влучного удару Іван Бендери, знову повів у рахунку. А вже у компенсований арбітром час до першого тайму дубль у грі оформив Данило Кравчук.

Другий тайм виявився безгольовим. Отож, «Оболонь» – «Епіцентр» 2:4.

Далі на «Епіцентр» очікує черговий спаринг. Знову на виїзді. 17 липня кам’янчани в Житомирі протистоятимуть ще одному представнику УПЛ – «Поліссю».