Полісся – Епіцентр: бойова нічия в заключному спарингу

17 липня ФК «Епіцентр» провів закличючний контрольний поєдинок, готуючись до нового сезону. Суперник – не простий – «Полісся», яке минулої першості в УПЛ посіло 5 місце і вже 25 липня проведе свій перший єврокубковий матч. Матч відбувся на тренеувальній базі «Полісся» неподалік Житомира. І в ньому було забито чотири голи.

«Полісся» – «Епіцентр» 2:2

Голи: Будківський, 78, Назаренко, 83 – Запорожець, 20, Кравчук,41

Стартовий склад «Епіцентра»: Чернобай, Кристін В., Мороз, Жмуйда, Кристін С., Миронюк, Запорожець, Ліповуз, Проців, Беженар, Кравчук. На заміну виходили: Полюлях, Бендера, Павлученко

Динамічна, швидка та результативна – саме так можна назвати гру, в якій не було переможця. Утім, перший тайм був не за господарями, а за кам’янець-подільським «Епіцентром». Мало того, що кам’янчани змогли першими відкрити рахунок, коли відзначився Євген Запорожець, так ще й до перерви подвоїти свою перевагу – забив Данило Кравчук.

Але в другому таймі досвідченими футболістам «Полісся» вдалося зламати хід поєдинка напринкінці зустрічі. Спочатку Будківський, а потім Назаренко «розписалися» в воротах Чернобая. У підсумку 2:2.

Попереду на «Епіцентр» очікують кілька днів вихідних, після яких команд знову збереться на своїй базі в Дунаївцях та почне готуватися до першого офіційного матчу в сезоні.