Призначення арбітрів на матч Агробізнес – Епіцентр

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 8 туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Агробізнес» (Волочиськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) призначили Павла Децюка з Чернігова. Його асистентами будуть Артем Запоріжський з Харкова та Олександр Марчик із Житомира. Четвертий арбітр – Віталій Маляр із Хмельницького. Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський з Ужгорода.

Для 35-річного рефері Павла Децюка це буде другий матч у кар’єрі за участі «Епіцентра». Вперше шляхи цього арбітра та кам’янчан перетиналися у 2021 році ще в Другій лізі, коли «Епіцентр» вдома здолав «Рубікон» з рахунком 3:0.

Із «Агробізнесом» Децюк також бачився лише одного разу. В жовтні 2023 року в Волочиську «Агробізнес» здолав «Хуст» з рахунком 3:0.

У нинішній першості Павло Децюк в якості головного арбітра працював на матчах «ЮКСА» – «Полтава» 1:3 та «Маріуполь» – «Металург» 1:1. У цих поєдинках арбітр із Чернігова показав 8 жовтих карток (у середньому по 4 за матч).

Матч «Агробізнес» – «Епіцентр» запланований 21 вересня в Волочиську на стадіоні «Юність» о 15:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.