Призначення арбітрів на матч Буковина – Епіцентр

Перший етап чемпіонату України ПФЛ у Першій лізі. Вже 26 жовтня, в суботу, в 14 турі змагань у групі «А» кам’янець-подільський «Епіцентр» проведе свій матч у Чернівцях проти «Буковини».

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив головною арбітринею поєдинку «Буковина» – «Епіцентр» Людмилу Тельбух із Дніпра. Її асистентами будуть Дмитро Каморніков з Донеччини та Кирило Хіміченко з Київщини. Четвертий арбітр – Сергій Дарійчук із Черінвців. Спостерігач арбітражу – Юрій Суряк зі Львова.

Людмила Тельбух у своїй багаторічний кар’єрі минулого року була головною арбітринею на матчі «Епіцентр» – «Прикарпаття». Та гра пройшла 18 листопада в Кам’янці-Подільському та завершилася внічию 1:1.

Із «Буковиною» Людмила Тельбух зустрічалася частіше. Вперше ще 12 листопада 2017 року, коли чернівчани вдома у Другій лізі переграли «Полісся» 2:1. А потім у 2018 та 2019 роках «Буковина» програла свої матчі «Черкаському Дніпру» 2:0 та «Чайці» 4:0. У минулій першості вже в Першій лізі у групі «Вибування» матч «Буковина» – «Діназ», який пройшов 27 квітня цього року в Чернівцях, завершився з рахунком 0:1. Вже у цьому сезоні Людмила Тельбух працювала на грі «Буковина» – «Нива», в якому чернівчани перемогли 1:0. До слова, тоді господарі з 73 хвилини грали у меншості. І це поки що єдина червона картка, яку в нинішній першості  показала арбітриня з Дніпра. Всього ж у Першій лізі в сезоні 2024/2025 років Людмила Тельбух вже працювала на чотирьох матчах, в яких показала 20 жовтих карток, що в середньому становить 5 «гірчичників» за матч.

Матч «Буковина» – «Епіцентр» запланований 26 жовтня в Черінвцях на стадіоні «Буковина» о 13:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport.