Призначення арбітрів на матч Металіст – Епіцентр

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 4 туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Металіст» (Харків)  – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) призначили Івана Салаша з Калуша Івано-Франківської області. Його асистентами будуть Максим Тютерєв та Андрій Ялов (обидва з Дніпра). Четвертий арбітр – Петро Котубей з закарпатської області.Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський з Ужгорода.

Іван Салаш добре знайомий з «Епіцентром». Адже не раз працював на матчах за участі нашого клубу. Зокрема,  в 2020 році арбітр з Калуша працював на матчах «Епіцентр» – «Карпати» 4:0, а в 2021 році «Епіцентр» – «Любомир» 1:0 та в 2022 році «Епіцентр» – «Маріуполь» 1:0. Також був головним арбітром на поєдинках у Тернополі – «Нива» – «Епіцентр» 1:2, який відбувся 28 жовтня 2023 року, а 30 вересня того ж року працював на домашньому матчі «Епіцентра» проти саме харківського  «Металіста». Той матч тоді завершився внічию 2:2. Також 12 листопада 2023 року Іван Салаш працював на матчі «Буковина» – «Епіцентр» 0:2. Востаннє ж шляхи 36-річного арбітра та «Епіцентра» перетиналися 18 травня 2024 року. Це був домашній матч кам’янчан проти «Інгульця», який завершився з рахунком 1:3.

А от із «Металістом» Салаш «бачився» двічі. Окрім згаданого поєдинку «Епіцентр» – «Металіст», був ще матч 31 березня цього року «Металіст» – «Металург», який завершився з рахунком 4:1.

У нинішньому сезоні в активі Івана Салаша матч у Кубку України «Скала 1911» – «Минай», який завершився з рахунком 1:3, в якому він показав 9 жовтих карток.

Матч «Металіст» – «Епіцентр» запланований 31 серпня на ужгородському стадіоні «Авангард» о 15:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.