Призначення арбітрів на матч Нива – Епіцентр

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки стартового туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Нива» (Тернопіль) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) призначили Андрія Зайцева з Донеччини. Його асистентами будуть Володимир Бамбурак із Чернівців та Володимир Журибіда з Луцька. Четвертий арбітр – Іван Мандзюк із Тернопільщини. Спостерігач арбітражу – Едуард Валенко зі Львова.

Для 25-річного рефері Андрія Зайцева це буде другий матч в якості головного арбітра за участі «Епіцентра». Вперше його шлях із кам’янчанами перетинався минулого сезону, коли «Епіцентр» четвертого травня вдома приймав «Полтаву». У тому поєдинку Зайцев призначив пенальті в ворота кам’янчан, а також показав 5 жовтих карток, чотири з яких гравцях полтавської команди. Ну, а матч завершився перемогою «Епіцентра» з рахунком 3:2.

А ось із тернопільською «Нивою» Зайцев ще не зустрічався.

Всього ж на рахунку арбітра з Донеччини у минулому сезоні 11 поєдинків. У них він показав 63 жовті картку, що в середньому становить 5,7 «гірчичників» за гру. А в матчі плей-офф за право грати в Першій лізі – «Металург» (Запоріжжя) – «ЮКСА» (Тарасівка), двом футболістам показав червоні картки.

Матч «Нива» – «Епіцентр» запланований 8 серпня на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича о 17:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport. Стежте за анонсами.