Телеканал DiviSport – офіційний мовник змагань Першої ліги ПФЛ

Загальнонаціональний спортивний телеканал DiviSport транслюватиме наживо всі матчі Першої ліги Професіональної футбольної ліги України!

Угоду укладено на сезон 2024/2025 рр. з можливістю її пролонгації на наступний сезон. Усі матчі можна буде переглянути безкоштовно на сайті та Youtube-каналі DiviSport наживо та в ефірі телеканалу згідно з розкладом.

34-й сезон Першої ліги ПФЛ, триватиме з серпня 2024 року до травня 2025-го.

Власник та СЕО телеканалу DiviSport Ілля Гречников: “Ми раді, що завдяки домовленостям з ПФЛ трансляції чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги побачать наші глядачі. Для телеканалу DiviSport, це великий крок, ми продовжуємо розвиватись і зростати заради українського спорту! Впевнені, що разом з ПФЛ ми залучимо якнайбільше глядачів, адже трансляції на DiviSport максимально доступні”.

Олександр Каденко, президент ПФЛ: “Ми раді старту партнерства з загальнонаціональним спортивним каналом та мультиспортивною платформою DiviSport. І перш за все вдячний нашим футбольним клубам за те, що об’єдналися в єдиний пул. Завдяки цьому ми будемо повноцінно представлені на телевізійному ринку. Упевнені, що за підтримки нового партнера ми піднімемо змагання ПФЛ на новий рівень, досягнемо значних звершень, що прославлятимуть Україну. Вдячні телекомпанії DiviSport за її роботу в напрямку представлення змагань Першої ліги ПФЛ та сприянню популяризації професіонального футболу в Україні у цей складний час”.

DiviSport – загальнонаціональний спортивний канал та платформа. Телеканал DiviSport підключено у 2,5 млн. осель по всій Україні. Також DiviSport транслюється на платформах Sweet. tv та Megogo. Окрім того, прямі ефіри та потоковий сигнал можна дивитись на сайті DiviSport безкоштовно.

Пресслужба ПФЛ