Верес – Епіцентр: післяматчеві коментарі

До вашої уваги коментарі наставників команд за підсумками другого матчу «Верес» – «Епіцентр» за право участі в сезоні 2024/2025 виступати в Українській Прем’єр-лізі. Матч завершився з рахунком 3:1.

Олег Шандрук, виконувач обов‘язки головного тренера НК «Верес»:

– Емоції – позитивні. Хоча, є певне спустошення. Це логічно. Попри все, ми посміхаємося. Ми виконали задачу на сезон і зберегли своє місце в УПЛ. 

Перший забитий гол нас окрилив. Додав позитивного заряду нам і вболівальникам. А загалом сьогодні було багато моментів. На жаль, забили лише тричі.

В другому таймі були певні труднощі з реалізацією. Але це наша давня проблема. Протягом сезону в нас було багато матчів, де ми з вигідних позицій не забивали. Можливо, впливав на дії в завершальній стадії рахунок. Добре, що так все завершилося. Але ми розуміємо, що під таким психологічним тиском команда не може працювати постійно. Тому, ми повинні зробити висновки і зробити команду більш конкурентною у наступному сезоні.

Сергій Нагорняк, головний тренер ФК «Епіцентр»:  

– Вітаю «Верес» із заслуженою перемогою. Стосовно гри – ми швидкий м’яч пропустили, не витримали пресингу. Ми готувалися, але хлопці, мабуть, через молодість, помилялися. Начебто наприкінці першого тайму вирівняли гру, мали перевагу, а потім прикра помилка і пропустили другий м’яч. Ви ж бачили фінал Ліги чемпіонів, люди помиляються на найвищому рівні.

Я подякував хлопцям за сезон. У нас зовсім молода команда, молодий клуб. Головне, ми змусили нас поважати різних експертів, всю футбольну спільноту. Рухаємося вперед, нічого страшного немає. Прикро програвати такий матч, але «Верес» заслужено переміг. Помилки в додатковий час першого тайму вирішили долю матчу.