«Верес» – «Епіцентр»: сезон завершено

2 червня в Рівному відбувся другий матч серії плей-офф за право наступного сезону виступати в Українській Прем’єр-лізі. Після нічиєї в першому поєдинку, шанси обох команд були рівними. Але… досвід рівненських футболістів допоміг їм зберегти прописку в елітному дивізіоні.

«Верес» – «Епіцентр» 3:1

Голи: Гайдучик 7, 45+5, Шарай В., 45+2 – Стень, 89.

Попередження: Яго, 23 – Ліповуз, 67, Алібеков, 80.

«Верес»: Когут, -Балан (Шестаков М., 88), Вовченко, Кучеренко, Шевченко, Банада, Кучеров, Дахновський (Морозко, 68), Шарай В. (Шастал, 68), Яго (Годя, 46), Гайдучик (Мрвальєвич, 77). 

В.о. головного тренера Олег Шандрук.

«Епіцентр»: Чернобай, Мороз, Григоращук, Кристін В. (Жмуйда, 68), Климець, Ліповуз (Глущук, 73), Миронюк (Алібеков, 54), Беженар (Полюлях, 54), Стень, Бендера (Кристін С., 46), Кравчук. 

Головний тренер Сергій Нагорняк.

«Верес» із перших хвилин почав «штурм» воріт кам’янчан, агресивно діючи в атаці. І вже на 7 хвилині матчу Микола Гайдучик зміг вразити ворота Сергія Чернобая – 1:0. Рівняни продовжили атакувати, намагаючись подвоїти свою перевагу. Але до ударів по воротам «Епіцентра» справа не доходила. Наша ж команда, підтримати яку в Рівне приїхало чимало вболівальників, поступово намагалася знайти свою гру і ближче до завершення першого тайму діяла вже впевненіше та небезпечніше. Чого лише вартий момент на 35 хвилині, коли навісну передачу Владислава Кристіна ударом через себе замикав Іван Бендера. На жаль, не точно. А вже у компенсований арбітром час… На 45+2 хвилині Владислав Кристін помилився з пасом назад на голкіпера, і першим на м’ячі був Владислав Шарай, який одразу пробив – 2:0. А на 45+5 хвилині стрімка атака рівнян завершилася черговим голом Гайдучика – 3:0.

У другому таймі рахунок міг бути більше. Утім, «Верес» не реалізував свої моменти. А ось «Епіцентр» на 89 хвилині «розмочив» рахунок. Данило Кравчук, увірвавшись флангом у штрафний майданчик господарів, віддав пас на Сергія Стеня, який одразу ж пробив із метрів 10-ти – 3:1.

Сезон завершено. ФК «Епіцентр» безмежно вдячний захисникам та захисницям, завдяки яким цей чемпіонат відбувся. Дякуємо й усім вболівальникам та вболівальницям, які підтримували команду. Попереду на «Епіцентр» очікує відпустка, а потім… підготовка до нової першості в Першій лізі.