Збірна 1 туру першого етапу Першої ліги

Всеукраїнське видання «Sportarena» назвало символічну збірну стартового туру першого етапу Першої ліги сезону 2024/25. І до неї увійшли одразу кілька футболістів ФК «Епіцентр»!

Кращим воротарем визнали Олега Білика. «Після поразки від Скали 1911 на Кубок України Епіцентр потребував позитивного результату на старті Першої ліги. Проте Нива також хотіла якомога краще розпочати новий чемпіонат, отже, створила біля воріт гостей безліч небезпечних моментів. Із 17 ударів по воротах кам’янчан шість прийшлися в площину і їх парирував Білик. Новачок Епіцентру в рідній Тернопільській області провів справжній бенефіс і посприяв перемозі команди Нагорняка всупереч дуже непоганій грі тернополян», – написали на сайті «Sportarena».

У номінації «лівий захисник» відзначили Олександра Климця. Цитуємо: «Вкрай важким видався для Епіцентру виїзд у Тернопіль. Нива грала активно, в першому таймі створила безліч нагод, щоб забити, проте гості зуміли переломити хід зустрічі та здобули «суху» перемогу в один гол. Уже в цьому комплімент для Климця, який на фланзі мав тяжку боротьбу з латералем господарів Беєм і кількома суперниками, які постійно зміщувалися на край, створюючи кількісну більшість. Кілька гострих рейдів Галадея та Галати Олександр дійсно пропустив. Але надалі вирівнявся, досягнув переваги й відтіснив суперників. Встигав підтримувати Бендеру та Проціва, сам пробивав по воротах Ниви».

Ну, а кращим атакувальним півзахисником у першому турі визнали капітана ФК «Епіцентр» Андрія Беженара. «Нива дуже сильно починала свій стартовий матч у чемпіонаті, створила безліч моментів, але все ж програла Епіцентру. Одним із тих, хто якнайкраще проявив себе в цьому протистоянні, став плеймейкер кам’янчан Беженар. Саме він відкрив рахунок, класно зреагувавши на подачу Бендери, – пише «Sportarena». – Загалом чотири рази пробивав по воротах тернополян і створював гарні нагоди для своєї команди, особливо сильно зігравши вже після перерви. Ця перемога дуже важлива для Епіцентру, який влітку програв два плей-офф і втратив кількох лідерів». Крім цього Андрія Беженара назвали «Героєм туру».

Нагадаємо, «Епіцентр» у 1 турі в Тернополі здолав «Ниву» з рахунком 1:0.

З усією збірною туру можна ознайомитися в матеріалі – Блискучий дебют Білика та Станковича, найкращий парагваєць ПФЛ: уся збірна 1-го туру першого етапу Першої ліги