Збірна 10 туру першого етапу Першої ліги

Всеукраїнське видання «Sport Arena» традиційно назвало символічну збірну чергового туру першого етапу Першої ліги сезону 2024/2025.

І кращим правим півзахисником групи «А» визнали Станіслава Кристіна. А номінацію «Найкращий молодий гравець туру» здобув автор голу в ворота тернопільської «Ниви» Іван Бендера.

«У матчі Епіцентр – Нива тренерські штаби команд ламали голови, як замінити численних відсутніх. Логічно, що за таких обставин молодь вийшла на перший план. Юний нападник Сидун відкрив рахунок для тернополян і все йшло до найгучнішої сенсації туру, проте вихід Бендери допоміг кам’янчанам врятувати цей важкий домашній матч і продовжити безпрограшну серію на стадіоні імені Тонкочеєва. Саме Іван після передачі С.Кристіна забив м’яч у відповідь, здобувши для господарів вольову нічию, та й загалом пожвавив гру своєї команди», – йдеться в матеріалі «Sport Arena».

Нагадаємо, в 10 турі «Епіцентр» вдома зіграв внічию 1:1 із тенопільською «Нивою». Ну, а з усією символічною збірною туру можна ознайомитися в матеріалі «Коркішко, Безуглий, Сторчоус і найбільш вдала вимушена заміна: вся збірна 10-го туру першого етапу Першої ліги».