Збірна 3 туру першого етапу Першої ліги

Всеукраїнське видання «Sportarena» визначило символічну збірну 3 туру першого етапу Першої ліги сезону 2024/2025.

Кращий лівим захисником у групі «А» став Олександр Климець, а ось кращим лівим півзахисником у групі «А» – Іван Бендера.

Ну, а автор хет-трику в матчі «Епіцентр» – «Хуст», якого «Sportarena» назвала героєм туру – Данило Кравчук, визнаний ще й кращим нападником Першої ліги в 3 турі. Цитуємо: «Кравчук видав справжній бенефіс проти ФК Хуст. Щоб просто підкреслити, яким активним він був: Данило завдав сім ударів по воротах закарпатців! Часто в нашому футболі цілі команди стільки не набивають за один матч! І при цьому саме Кравчук реально зламав гру для суперників, своїми вдома голами зі штрафних заклавши фундамент перемоги господарів (причому, перший стандарт він ще й сам заробив), а вже після перерви Данило замкнув подачу Бендери, оформивши за 22 хвилин між першим і третім голами перший хет-трик сезону в ПФЛ».

Нагадаємо, що кращим голом туру був визнаний забитий м’яч у ворота хустян Віталієм Равликом. Дивіться гол на відео з 7 хвилини 16 секунди:

З усією збірною туру можна ознайомитися в матеріалі – Кравчук, Демченко, Кілєвий і екс-воротар збірної Казахстану: вся збірна 3-го туру першого етапу Першої ліги