Збірна 9 туру першого етапу Першої ліги

Всеукраїнське видання «Sport Arena» традиційно назвало символічну збірну чергового туру першого етапу Першої ліги сезону 2024/2025.

І до збірної 9 туру в номінації кращий лівий півзахисник увійшов Станіслав Кристін.

«Цього разу Танчик зіграв нижче на фланзі, Бендера та Равлик залишилися в запасі, а Ляшенко ще не відновився після травми. Отже, місце одного з вінгерів поряд із Процівим зайняв С.Кристін. І це рішення себе сповна виправдало, – йдеться в матеріалі видання «Sport Arena». – Станіслав і сам був активним, загострював, шукав ударні позиції. Проте найбільше відзначився в якості асистента. Саме Кристін подавав кутовий, вдало продовжений Кравчуком, після якого Ліповуз відкрив рахунок. Пізніше, вже з правого краю, Станіслав протягнув м’яча й прихованим пасом вивів на ударну позицію Беженара, який забив фактично переможний м’яч. Наостанок прибережемо трішки критики: саме С.Кристіна уклав на газон Савченко, після чого виконав гольову подачу на Сніжка. Проте то зона Климця, Станіслав підстраховував його».

Також кращими в групі «А» назвали ще трьох гравців «Епіцентра»: голкіпера Олега Білика, центрального захисника Владислава Мороза та атакувального півзахисника Андрія Беженара.

Нагадаємо, що Станіслава Кристіна визнали ще й кращим молодим гравцем Першої ліги у 9 турі.

Ну, а з усією збірною туру можна ознайомитися в матеріалі «Сисенко, Богданов, Підручний, Черткоєв і вся збірна 9-го туру першого етапу Першої ліги».