Призначення арбітрів на матч Епіцентр – Поділля

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на поєдинки 9 туру в Першій лізі.

Головним арбітром матчу «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Поділля» (Хмельницький) призначили Дмитра Кузовлєва з Запоріжжя. Його асистентами будуть Володимир Журибіда з Луцька та Олександр Капленко з Кропивницького. Четверта арбітриня – Марина Матковська з Хмельницького. Спостерігач арбітражу – Ігор Овчар з Івано-Франківська.

Арбітр Дмитро Кузовлєв вже одного разу працював на очних протистояннях майбутніх суперників. Було це 19 серпня 2023 року в Хмельницькому, коли «Поділля» та «Епіцентр» зіграли внічию 0:0. Та окрім цього поєдинку, 33-річний рефері був головним і на інших іграх за участі цих команд.

Так, із «Епіцентром» Кузовлєв вперше «познайомився» ще наприкінці травня 2021 року в Другій лізі, коли «Епіцентр» вдома здолав «Чернігів» 2:0. Також працював 7 жовтня 2023 року в Кам’янці-Подільському на матчі, в якому наша команда здолала «Хуст» з рахунком 3:1. А в березні 2024 року матч «Полтава» – «Епіцентр» завершився з рахунком 0:0.

Із «Поділлям» «знайомство» Дмитра Кузовлєва відбулося 28 вересня 2019 року в Другій лізі. Тоді матч «Верес» – «Поділля» завершився з рахунком 5:0. Головним арбітром рефері з Запоріжжя був і на матчі 15 вересня 2023 року, коли «Карпати» в Львові здолали хмельничан 2:1.

У нинішньому сезоні Дмитро Кузовлєв був головним арбітром на двох поєдинках: «Кудрівка» – «ЮКСА» 0:1 та «Металіст 1925» – «Діназ» 2:2. У цих матчах він показав 8 жовтих карток, що в середньому становить 4 за матч.

Матч «Епіцентр» – «Поділля» запланований 28 вересня на кам’янець-подільському стадіоні імені Григорія Тонкочеєва о 14:00. Пряма трансляція поєдинку – на Youtube-каналі DiviSport.