Анонс матчу 13 туру Епіцентр – Металіст

У суботу, 19 жовтня, в Кам’янці-Подільському на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва відбудеться матч Першої ліги ПФЛ у групі «А», в якому ФК «Епіцентр» прийматиме харківський «Металіст».

Два тижні паузи в офіційних матчах для «Епіцентра», два пропущенних тури і… тепер «Епіцентр» та «Металіст» сусіди в турнірній таблиці, в яких однакова кількість очок – по 15. А відтак матч 19 жовтня стане центральним у 13 турі в групі «А».

Саме поки кам’янчани пропускали матчі 11 та 12 туру, «Металіст» провів два потужних поєдинки, в яких здобув дві переконливі перемоги – виїзну над «Поділлям» та домашню над «Нивою». Команда Андрія Аніщенка забила 5 голів та жодного не пропустила. Тож у Кам’янці-Подільському, безумовно, спробує продовжити свою переможну серію.

Загалом для харків’ян цей матч стане п’ятим виїзним у сезоні. У попередніх вони здобули 2 перемоги, 1 нічиєї та 1 поразки. Але єдине «фіаско» на виїзді для «Металіста» було ще в стартовому турі в Волочиську, коли «Агробізнес» переміг 2:1. Якщо брати до уваги ще й домашні матчі, то харків’яни на вимушеній домашній арені в Ужгороді, програли лише «Агробізнесу» та «Буковині» з однаковим рахунком 1:0. В цілому ж команда Аніщенка додає від туру до туру.

Матч 19 жовтня стане п’ятим в історії протистоянь «Металіста» та «Епіцентра». У першому колі 31 серпня в Ужгороді команди не визначили переможця, зігравши 0:0. Раніше ж кам’янчани двічі перемагали «Металіст» – в чемпіонаті 1:0 та в Кубку 2:1 (матчі проходили в Ужгороді). А ось єдина зустріч у Кам’янці-Подільському відбулася 30 вересня минулого і… завершилася внічию 2:2. Тож «Епіцентр» докладе максимум зусиль, щоб в 13 турі вперше здолати «Металіст» у рідних стінах.

Отож матч «Епіцентр» – «Металіст» запланований 19 жовтня о 13:00 на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва. На ньому працюватиме бригада арбітрів на чолі з Павлом Децюком. Ну, а пряма трансляція поєдинку пройде на Youtube-каналі DiviSport.