Анонс матчу Скала 1911 – Епіцентр

У суботу, третього серпня, кам’янець-подільський ФК «Епіцентр» розпочне змагання в Vbet Кубку України сезону 2024-2025 років. На першому попередньому етап на кам’янчан очікує матч у Моршині Львівської області проти «Скали 1911» зі Стрия.

Наш суперник – представник Другої ліги, який минулого сезону посів шосте місце. У міжсезонні «Скала 1911» провела дев’ять спарингів. Спочатку стрияни зіграли внічию 1:1 із «Металістом 1925», а потім у Кам’янці-Подільському здолали й «Епіцентр» з рахунком 3:1. Були і звитяги над дублюючим складом «Металіста 1925» (4:2) та ФК «П’ятничі» (2:1), а також і нічия з «Прикарпаттям» (2:2). Були і поразки – від хмельницького «Поділля» (1:0), «Ворскли» (2:1), «Буковина» (5:1) та ФК «Миколаїв» (2:1). Утім, це все контрольні матчі, під час яких тренерський штаб шукав нових гравців та награв різні схеми ведення гри.

Перед стартом нового сезону ряди «Скали 1911» поповнили воротарі Кирило Архипчук («Тростянець») та Данило Веклич («Гірник-Спорт»), захисники Іван Ткачик («Подоляни») та Богдан Сагайдак («Подоляни»), півзахисники Артур Федор («Рух-2»), Руслан Мальський, Максим Мацієвський (обидва – «Подоляни»), а також нападники Іван Жуміга («Подоляни»)  та Ярослав Кравченко («Тростянець»).

У минулому розіграші Vbet Кубку України «Скала 1911» вдома здолала першоліговий «Хуст» 5:2, а потім у додатковий час перемогла ще й тернопільську «Ниву» 2:1. І лише в четвертому попередньомі етапі поступилася львівському «Руху» з рахунком 2:0. Тож майбутній суперник кам’янчан доволі незручний суперник у кубкових протистояннях, коли долю путівку до наступного етапу вирішують в одній грі.

Нагадаємо, «Епіцентр» минулого сезону також дійшов до четвертого етапу змагань, в якому не зміг здолати «Верес», поступившись із рахунком 3:1.

Головним арбітром поєдинку «Скала 1911» – «Епіцентр» буде Іван Мандзюк з Тернопільської області. Його стартовий свисток має пролунати 3 серпня о 16:00.

Цей поєдинок транслюватиметься на Yotube-каналі ФК «Скала 1911». Тож стежте за анонсами.