Анонс спарингу Епіцентр – Скала 1911

У неділю, 30 червня, ФК «Епіцентр» проведе свій перший контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону 2024/2025 років. У Кам’янці-Подільському на стадіоні імені Г. Тонкочеєва наша команда зіграє зі «Скалою 1911» зі Стрия Львівської області.

Наш суперник – «Скала 1911» – представник Другої ліги чемпіонату України, який минулого сезону посів шосте місце, здобувши в 26 поєдинках 12 перемог, 2 нічиїх та 12 поразок. І саме в складі стриян у минулому чемпіонаті грали відомі вболвальникам «Епіцентра» екс-гравці кам’янець-подільської команди – Тарас Пучковський та Олександр Чепелюк. Утім, Пучковський вже точно не є гравцем «Скали 1911» – він підписав контракт із «Агробізнесом», а ось щодо Чепелюка, то поки невідомо, чи він виступатиме і надалі за команду з Львівщини.

«Скала 1911», готуючись до нового сезону, вже встигла провести один спаринг. 28 червня у Винниках стрияни зіграли проти «Металіста 1925». Матч завершився внічию з рахунком 1:1. До слова, гол у ворота харків’ян забив досвідчений Андрій Ралюченко, за плечима якого є досвід матчів у Прем’єр-лізі.

Для «Епіцентра», як відомо, це буде дише перший спаринг у цьому міжсезонні. Попереду – ще чотири.

Отож, поєдинок «Епіцентр» – «Скала 1911» запланований 30 червня в Кам’янці-Подільському о 17:00. Трансляції поєдинку не буде, утім оперативно за перебігом подій у грі можна дізнатися на клубних сторінках ФК «Епіцентр» у Фейсбуці та в Інстаграмі.