ФК Епіцентр визначився зі спарингами

Футбольний клуб «Епіцентр» продовжує підготовку до нового сезону. Команда ще 22 червня зібралася в Дунаївцях. «Працюємо в режимі дворазових тренувань, – розповів головний тренер ФК «Епіцентр» Сергій Нагорняк. – Запланували й п’ять контрольних матчів, під час яких будемо награвати свої тактичні схеми, а також переглядати футболістів, які могли б посилити нашу гру».

Перші три спаринги команда проведе вдома. Вже 30 червня суперником кам’янчан стане клуб Другої ліги «Скала 1911» зі Стрия Львівської області. А 3 липня в гості завітає «Агробізнес» з Волочиська, який в новому сезоні, як і «Епіцентр», виступатиме на першому етапі в Першій лізі групі «А». Ще одним суперником «Епіцентра» 10 липня стане чемпіон Хмельницької області 2023 року, учасник аматорського чемпіонату України «Колос» із Полонного.

Ще два спаринги команда проведе на виїзді проти команд з Української Прем’єр-ліги. 14 липня суперником стане київська «Оболонь», а 17 липня – зіграємо із житомирським «Поліссям».

Тож стежте за анонсами та звітами про ці поєдинки на офіційному сайті ФК «Епіцентр», а також у соцмережах «Фейсбук» та «Інстаграм».